After wedding
Luni-Vineri: 09:00-20:00 0740284534

After Wedding


Am adunat o serie de momente de după nuntă, momente care surprind iubirea celor doi protagoniști.
Sesiunea Trash The Dress ne-a oferit oportunitatea să imortalizăm cele mai sincere clipe trăite dintre doi miri.
Vă invităm să urmăriți poveștile în materialele video de ma jos.

LET THE ROMANCE BIGIN!
Firul poveștii de iubire l-am surprins pe meleagurile Italiei. A fost vorba despre o dragoste vibrantă, trăită de doi oameni care și-au găsit drumul împreună. Momentul lor ne transmite o emoție puternică, încărcată cu multă energie.

LA LA WEDD
Am surprins iubirea pură, acea iubire neconditionata traita simplu de cei doi protagonisti. Ne-au aratat ca dragostea e o intamplare minunata, ca atunci cand persoana de langa tine e totul, nu mai ai nevoie de nimic altceva.

SECONDS OF SILENCE IN GREECE
,,Dragostea este atât de rară încât atunci când o găsesți nu te poți îndoi”. Pășește ușor spre un univers mistic în care nu te poți sustrage propriei împliniri și atinge un infinit scăldat în clipe nutrite de dragoste.

 
WALKS IN BEAUTY
Se citește în expresia unor ființe, pentru care doar un sentiment a devenit prioritar, că urmează să se nască un întreg al sufletului. Lumea lor este zdruncinată de apariția unor noi orizonturi care așteaptă să fie străbătute de iubire

ALL I NEED IS YOU
Te găsește și te învăluie într-o poveste în care personajele principale sunt jucate de voi. Raționalul nu își mai face prezența, iubirea acaparează tot și vă ghidează într-o lume creată în care potrivirea are loc la perfecție.

Mud.Love.Drive.
Cu siguranta iubirea nu e monotona, ea vine in diferite forme si se muleaza dupa ceea ce se traieste. Spontaneitate, eleganta si tandrete, acestea ar fi cuvintele perfecte pentru a descrie ceea ce am vazut si suprins in cea mai importanta zi din viata lor.

 
COLORS AND BALOONS IN NETHERLANDS
Poți să îți colorezi momentele cu sentimentele care s-au creat din împlinirea dintre voi. Zilele râd cu voi, iar fericirea își face simțită prezența în cel mai evident mod. Doi oameni trăiesc povestea care le-a fost predestinată.

WEDDING BEATRICE & MARIUS IN VENICE
Dragostea este o poveste care se naște între doi oameni, este o poveste nespusă care vorbește prin fapte. Nu o poți înțelege, ea trebuie văzută și trăită prin ochii celor doi, astfel vei ajunge să cunoști puțin din tainele iubirii.

A NEW DAY IN MONACO
Iubirea este nemărginită, ea nu are motive, nu are are legi după care funcționează. Ea hrănește sufletul a două ființe care s-au găsit la un moment dat în viață. Iubirea dă naștere unei fericiri care atinge cele mai înalte trăiri.

BLOG


Cele mai tari povești de dragoste, mituri și legende Trash The Dress, provocări, sfaturi despre cum să ai cele mai tari videoclipuri
și fotografii de nuntă sunt doar câteva dintre subiectele despre care scriem pe blogul Recordmedia.
Citește mai mult…