Echipa recordmedia, cei mai buni specialiști de servicii foto si video
Luni-Vineri: 09:00-20:00 0740284534

Despre noi


Suntem o companie care oferă servicii foto video pentru nunți, ședințe Trash the Dress de neuitat, filmări aeriene cu dronă și albume digitale. De-a lungul timpului, echipa Recordmedia și-a pus amprenta pe domeniul producției foto video din Cluj, datorită experienței și calității serviciilor foto video oferite.

Încă de la înființare, până în prezent, echipa Recordmedia a trecut prin schimbări majore de tehnologie. Totul a început cu casete video, apoi a urmat trecerea la era digitală, la filmări aeriene și alte gadget-uri interesante. Pentru noi este foarte important să fim în pas cu ultimele noutăți din domeniul tehnologiei, atât din punct de vedere al aparatelor pe care le folosim, cât și a tehnicilor folosite de specialiștii noștri.

Rolul nostru principal este de a vă crea amintiri pentru toată viața, legate de cele mai importante evenimente din viața voastră: servicii foto video de logodnă, nuntă sau botez. Am creat o gamă largă de modele de albume digitale, concepute și oferite special clienților noștri, care pot fi personalizate în funcție de dorințe și preferințe.

Misiunea noastră este de a vă transpune toate așteptările legate de ziua nunții, în realitate. Recordmedia își asumă rolul de regizor și producător pentru cele mai importante momente din ziua nunții voastre, pentru filmul în care voi jucați rolurile principale. Uimirea și mulțumirea pe care o simt mirii când le prezentăm materialele foto video de la nunta lor, ne confirmă faptul că ne-am îndeplinit rolul. Suntem un partener de încredere, deoarece ne dorim ca voi să fiți nu doar niște clienți mulțumiți, ci să fiți cu adevărat încântați.

Teaser Episoade

Episoade Recordmedia EP.1 – Pilot

Episoade Recordmedia EP.2 – Inceputuri

Episoade Recordmedia EP.3 – Despre Proces

Episoade Recordmedia EP.4 – Creatia

Episoade Recordmedia EP.5 – Zbor cu Zmeul

Episoade Recordmedia EP.6 – Ganduri de Final

VALORI


Am fost, suntem și ne dorim să fim din ce în ce mai buni în ceea ce facem. Ne implicăm în proiecte de dezvoltare, pentru a ne menține nivelul și ne dorim să fim recunoscuți ca un brand care oferă exact ceea ce promovează, atât din punct de vedere al calității, cât și al satisfacției clienților.

PASIUNE

Echipa Recordmedia este formată din oameni care își iubesc meseria și lucrează din plăcere. Pasiunea reprezintă motivația pentru calitatea și atenția pe care o oferim fiecărui client.

CREATIVITATE

Punem în joc toată creativitatea, originalitatea și flerul artistic al colegilor noștri, care atunci când lucrează la un material, creează o furtună de emoții, sentimente și momente de iubire.

INCREDERE

Primul pas în colaborarea cu noi este o discuție deschisă, în care încercăm să vă cunoaștem, să aflăm care sunt dorințele și așteptările voastre. Astfel suntem siguri că veți fi mulțumiți de serviciile Recordmedia.

PROFESIONALISM

Ne place distracția, dar când vine vorba de muncă, suntem puși pe treabă. Profesionalismul este unul dintre cele mai importante atuu-uri ale companiei noastre, cu care ne mândrim.